Tevan saavutettavuus- ja esteellisyysjärjestelyt

Me Tevalla teemme parhaamme, jotta voimme tarjota kaikille asiakkaillemme tasavertaista, kunnioittavaa, saavutettavaa ja ammattimaista palvelua. Vammaisten henkilöiden yhtäläisiä oikeuksia koskevan vuonna 1998 säädetyn Equal Rights for Persons with Disabilities Act -lain ja määräysten mukaisesti teemme kaikkemme, jotta vammaiset henkilöt voivat saada tasapuolisesti niitä palveluja, jotka toimitetaan kaikille muillekin asiakkaille.

Rakennuksen esteettömyysjärjestelyt:

Yrityksemme toimistot eivät ole avoimia yleisölle. Meihin voi ottaa yhteyttä digitaalisten kanaviemme kautta. Lisäksi toimitiloihimme on esteetön kulku.

Saavutettava asiakaspalvelu:

Voit ottaa meihin yhteyttä tämän verkkosivuston ”Ota yhteyttä” -sivulla annettujen yhteystietojen kautta tai käyttämällä alla annettua sähköpostiosoitetta: info.finland@tevaeu.com

Internet-sivuston saavutettavuus:

Saavutettava verkkosivusto on sellainen, jota sekä vammaiset että vanhukset voivat selata yhtä tehokkaasti ja samantasoisesta kokemuksesta nauttien kuin kaikki muutkin käyttäjät. Microsoftin johdolla vuonna 2003 toteutetun tutkimuksen mukaan noin 20–25 prosentilla väestöstä on vaikeuksia Internetin käytössä ja he voivat hyötyä saavutettavammasta verkkosisällöstä.

Tevan mielestä eri tavoin vammaisilla ja tietokoneen käytössä avustavia teknologioita käyttävillä ihmisillä pitäisi olla yhtäläiset mahdollisuudet Internetissä, ja pyrimme sitä myös edistämään.

Verkkosivuston saavutettavuustiedot:

Tämä sivusto täyttää vuoden 2013 Equal Rights Regulations for Persons with Disabilities (Accessibility Adjustments) -määräysten vaatimukset vammaisten yhtäläisistä oikeuksista koskien saavutettavuutta edistäviä muutoksia.

Saavutettavuutta edistävät muutokset tehtiin verkkosisällön saavutettavuusohjeiden 2.1 (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) AA-tason ja International Document 0 -asiakirjan mukaisesti.

Verkkotestin mukaan sivustolla on paras yhteensopivuus Chrome-selaimen kanssa.

Sivusto tarjoaa semanttisen rakenteen avustaville teknologioille ja tukee mukautettavaa näppäimistön käyttömallia, jossa käytetään nuolinäppäimiä sekä Enter- ja Esc-painikkeita valikoista ja ikkunoista poistumiseen.

Sivusto optimoidaan ajoittain tavallisimmilla selaimilla ja matkapuhelimilla tapahtuvaan käyttöön.

Suosittelemme käyttämään uusinta NVDA-ohjelmistoa, jotta saat parhaan selauskokemuksen näytönlukuohjelmistolla.

Ennen lokakuuta 2017 sivustolle ladatut asiakirjat tai videot eivät ehkä ole täysin saavutettavia. Jos löydät tällaisen asiakirjan tai videon, voit ottaa yhteyttä saavutettavuuskoordinaattoriin. Näin voimme varmistaa, että tiedoista tehdään saavutettavia.

Saavutettava muoto – yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada tietoja saavutettavissa muodoissa. Tiedon saavutettavuus on maksutonta ja tarkoitettu vammaisille. Saavutettavuuteen liittyvät tiedustelut ja tiedot voi osoittaa yrityksen saavutettavuuskoordinaattorille, jonka tiedot ovat jäljempänä tässä saavutettavuusselosteessa.

Saavutettavuuskonsultointia tarjoavat A2Z Accessibility ja Internet Marketing

Saavutettavuuteen liittyvät pyynnöt ja ehdotukset saavutettavuuden parantamiseksi

Huomaa, että pyrimme jatkuvasti parantamaan saavutettavuutta osana sitoumustamme auttaa koko väestöä, myös vammaisia, saamaan käyttöönsä mahdollisimman hyvin saavutettavaa palvelua.

Jos kohtaat saavutettavuuteen liittyviä ongelmia tai häiriöitä, ilmoita niistä meille. Pyrimme parhaamme mukaan löytämään sinulle sopivan ratkaisun ja korjaamaan puutteen mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä Tevan saavutettavuuskoordinaattoriin:

Sähköposti: Rina.Gargi-Heinsdorf@teva.co.il

Saavutettavuusselosteen julkaiseminen:

Saavutettavuusseloste päivitetty: 1. syyskuuta 2020

NPS-FI-NP-00031