Yritys

Getty Images/Geber86

Mukana arjessasi

Meidän tehtävämme on mahdollistaa laadukkaita lääke- ja hyvinvointivalmisteita ihmisten arkeen.

Yksilön oma, mahdollisimman positiivinen kokemus omasta terveydentilastaan on meille tevalaisille tärkeää. Lääkehoidot ovat usein osa terveydenhoitoa jossain yksilön elämänvaiheessa. Tukenamme on iso, globaalissa ympäristössä toimiva yritys, joka panostaa laadukkaiden lääkkeiden valmistukseen ja saatavuuteen. Tevan toiminnan ytimessä ovat kohtuuhintaiset itsehoitovalmisteet ja geneeriset lääkevalmisteet, innovatiiviset alkuperäislääkkeet sekä lääkkeiden raaka-aineet.

Yrityksen menestys globaalin lääkealan johtavana toimijana ja maailman suurimpana geneeristen lääkkeiden valmistajana kumpuaa yrityksemme työntekijöistä. Meillä on kollegoita yli 60 maassa, jotka ylläpitävät joka päivä “maailman suurinta lääkekaappia”, vuosittain yli 200 miljoonalle ihmiselle 01.

Teva Corporate

Finnish subtitles


On ilo herätä aamuisin tietäen, että työ jota teemme, on merkityksellistä. Työmme kautta on mahdollista vaikuttaa yksittäisen ihmisen kokemukseen omasta terveydentilastaan. Kokemus omasta terveydentilasta voi olla positiivinen myös sairauden keskellä. Laadukkaat ja onnistuneet lääkehoidot ovat tällöin merkityksellisiä.

Suomessa yrityksemme pääpaikka sijaitsee Espoon Keilarannassa. Toiminnan ytimessä on paikallisesti toimivat logistiikka-, laatu- ja lääketurvayksiköt sekä paikallisen markkinadynamiikan tuntevan myynti- ja markkinointiorganisaatio. Teva tunnetaan innovatiivisista alkuperäislääkkeistään erilaisissa neurologisissa sairauksissa. Lisäksi ratiopharm –tuoteperheemme on tuttu nimi apteekissa asioiville. ratiopharm edustaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita lääke- ja hyvinvointivalmisteita apteekkikanavassa.


Lähteet

  1. Back to contents.

    Tevan vuoden 2017 vuosikertomus

Jaa artikkeli: