Arvot

Arvot ohjaavat tapaamme toimia.

Meille tärkeää on yksilön positiivinen kokemus omasta terveydentilastaan. Yrityskulttuurissamme ei lopulta ole kyse siitä, mitä me teemme, vaan, miksi teemme.

Terveydestä

Vaikuttaminen siihen, että jokainen voisi kokea oman terveydentilansa positiivisesti, on meille tärkeää.

Ponnisteleminen tämän tavoitteen eteen antaa merkitystä kaikelle mitä teemme. Käytännössä tämä tarkoittaa, että me Tevan työntekijät laitamme peliin ammattitaitomme ja intohimomme mahdollistaaksemme miljoonille ihmisille ympäri maailmaa onnistuneita lääkehoitoja tukemaan arkea ja positiivista terveyskokemusta silloin kun tukea tarvitaan. Arvomme ohjaavat meitä toiminnassamme niin, että huomio säilyy tärkeimmässä - ihmisessä.

Näytämme tietä

Näytämme tietä

Toimimme globaalissa ympäristössä paikallista asiantuntijuutta arvostaen. Intohimonamme on ymmärtää ennakoimatonta ja tehdä mahdollisuuksista totta. Panostamme avoimeen vuorovaikutukseen.

Kannamme vastuun

Kannamme vastuun

Keskitämme energian olennaiseen kaikessa mitä teemme. Teemme aina sen, mitä lupaamme. Otamme vastuun toiminnastamme ja sen tuloksista. Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa.

Onnistumme yhdessä

Onnistumme yhdessä

Yrityksemme työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Yhdessä pääsemme pitkälle. Meillä on yhteinen päämäärä.

Tuomme innovaatioilla lisäarvoa

Tuomme innovaatioilla lisäarvoa

Kehitämme uutta, jotta voimme palvella yhteisöämme ja asiakkaitamme paremmin. Haluamme tuoda ratkaisuja nykypäivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Välitämme

Välitämme

Tevalla välitämme toisistamme. Meillä on arvostava, hyväksyvä ja osallistava työyhteisö. Välitämme ihmisestä ja yhteisöistä, joiden elämää kosketamme.

Teemme merkityksellistä työtä

Teemme merkityksellistä työtä

Edistämme ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kokemusta arjessa. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme eettisesti ja vastuullisesti, täyttäen sekä sisäisesti että ulkoisesti asetetut laatustandardit. 

Jaa artikkeli: