Teva, maailman laajuisena yrityksenä on omistautunut korkealaatuisen lääkehoidon mahdollistamiseen kehittämällä, tuottamalla ja markkinoilla sekä kohtuuhintaisia rinnakkaisvalmisteita että innovatiivisia uusia lääkevalmisteita.

Edullisten rinnakkaisvalmisteiden ansiosta yhä useammalla ihmisellä on saada entistä parempaa lääkitystä. Erityisesti pitkäaikaisessa ja jatkuvassa lääkehoidossa sekä potilaalle että yhteiskunnalle aiheutuvilla hoitokustannuksilla on iso merkitys.

Lääketieteellisten innovaatioiden syntymisen ja hoitojen kehittymisen kannalta yhteistyö ammattilaisten kanssa on välttämätöntä. Tuemme uusien lääkkeiden kehitystyötä myös Suomessa. Vuonna 2017 lähes 700 000€:lla.

Vastuullisesti toimivan yrityksen toimintaan kuuluu avoimuus ja toiminnasta raportointi. Olemme Rinnakkaislääketeollisuus ry:n jäsenenä sitoutuneet julkistamaan terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille kohdistuvat taloudelliset suhteet ja etuudet. Vuoden 2018 osalta tiedot maksetuista etuuksista julkaistaan kesäkuussa.

__________________________________________________________________________________________
ratiopharm-teva 2017 EFPIA raportti

ratiopharm teva 2018 EFPIA raportti

Muistio vuoden 2018 aikana tehdyn taloudellisen yhteistyön julkistamisesta