Terveydestä

Vaikuttaminen siihen, että jokainen voisi kokea oman terveydentilansa positiivisesti, on meille tärkeää.

Ponnisteleminen tämän tavoitteen eteen antaa merkitystä kaikelle mitä teemme.  Käytännössä tämä tarkoittaa, että me Tevan työntekijät laitamme peliin ammattitaitomme ja intohimomme mahdollistaaksemme miljoonille ihmisille ympäri maailmaa onnistuneita lääkehoitoja tukemaan arkea ja positiivista terveyskokemusta silloin kun tukea tarvitaan. Arvomme ohjaavat meitä toiminnassamme niin, että huomio säilyy tärkeimmässä - ihmisessä.

 

Leading the way

Näytämme tietä

Toimimme globaalissa ympäristössä paikallista asiantuntijuutta arvostaen. Intohimonamme on ymmärtää ennakoimatonta ja tehdä mahdollisuuksista totta. Panostamme avoimeen vuorovaikutukseen.

 

Focus and Accountability

Kannamme vastuun

Keskitämme energian olennaiseen kaikessa mitä teemme. Teemme aina sen, mitä lupaamme. Otamme vastuun toiminnastamme ja sen tuloksista. Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa.

 

Getting it done together

Onnistumme yhdessä

Yrityksemme työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Yhdessä pääsemme pitkälle. Meillä on yhteinen päämäärä.

 

Innovating Where We Create Value 

Tuomme innovaatioilla lisäarvoa

Kehitämme uutta, jotta voimme palvella yhteisöämme ja asiakkaitamme paremmin. Haluamme tuoda ratkaisuja nykypäivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

 

Caring 

Välitämme

Tevalla välitämme toisistamme. Meillä on arvostava, hyväksyvä ja osallistava työyhteisö. Välitämme ihmisestä ja yhteisöistä, joiden elämää kosketamme.

 

Making our families proud 

Teemme merkityksellistä työtä

Edistämme ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kokemusta arjessa. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme eettisesti ja vastuullisesti, täyttäen sekä sisäisesti että ulkoisesti asetetut laatustandardit.